Anasayfa Firma Profili Kampanyalar İkinci El Sigorta Finans Servis İletişim
Sigorta
   KOFOĞLU SİGORTA
Değerli Müşterilerimiz;
     Kofoğlu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. olarak HDİ SİGORTA,GÜNEŞSİGORTA,AK SİGORTA ile acenteliklerimiz bulunmaktadır. 
       
                 ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ SİGORTALAR
  
 
           
  
       
   
                        
       
  ACENTELERİMİZ

 


KARA TAŞITLARI KASKO SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

MOTORLU KARA TAŞITLARI İHTİYARİ MALİ SORUMLULUK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

FERDİ KAZA SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

HUKUKSAL KORUMA SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

KASKO SİGORTALARI

1- AKKASKO SİGORTA POLİÇESİ

AKKASKO SİGORTA POLİÇESİ geniş kapsamlı kasko paket sigortası olup 10 yaşa kadar olan araçlar (Taksi ve Rent a car hariç) için teminat verilebilmektedir.

Teminatlar:

Yanma, çarpma, çarpılma, hırsızlık,Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri, Kötü Niyetli Hareketler, Terör , taşıtta sigara benzeri maddelerin teması ile meydana gelen yangın dışındaki zararlar, deprem, sel, seylap, dolu ,çekme-çekilme, hukuksal koruma (Araca bağlı, Sürücüye bağlı), kıymet kazanma tenzili teminatı, Akkasko yardım, acil tıbbi yardım,  ihtiyari mali mesuliyet, ferdi kaza koltuk teminatları otomatik olarak verilmektedir. Ayrıca;

Anahtar Çalınması veya kaybolması;

Anahtar çalınması veya kaybı-olması nedeni ile alarm sisteminin ve merkezi kilit sisteminin değiştirilmesi olay başına ve yıllık 1.000 YTL.' ye kadar teminata dâhildir.

Kısmi hasarlarda Hasar İkame Zeyilnamesi düzenlenmez,

Sıfır km aracın, poliçe süresi içinde  (12  ay ) tam hasara uğraması durumunda aynı tip ve aksesuarlara sahip anahtar teslim araç bedeli ödenecektir.

Sıfır km aracın trafik tescil tarihi ile sigorta poliçesi tanzim tarihi arasındaki sürenin 7 günü (7 gün dâhil) aşmaması gereklidir.

Özel Eşyalar;

Araç içerisindeki özel eşyalar (Nakit para, mücevherat ve ticari emtea hariç) olay başına ve yıllık 1.000 YTL.' ye kadar teminata dahildir.

Mini Onarım;

“Ak Mini Onarım Hizmeti”, Ak Sigorta kasko poliçesinin geçerlilik süresi boyunca sigortalılarımızın araçlarında poliçe başlangıç tarihinden sonra oluşabilecek kaporta, boya, iç döşeme, ön cam ve plastik hasarlarının önceden belirlenmiş ölçüsel ve adetsel limitler içerisinde AUTO KING servislerinde, know-how içeren özel tamir teknikleri ile, bedelsiz olarak giderilmesi hizmetidir.

Aksigorta Mini Onarım Hizmeti’nin avantajları;

Küçük hasarlarda hasarsızlık indirimini kaybetmeme

Araç orijinalliğinin azami şekilde korunması

Hızlı servis hizmeti

Garantili hizmet

Hizmetin alınmasında kolaylık

Diğer AUTO KING servis hizmetlerinde %30 VIP indirimi

İsteğe Bağlı Ek Teminatlar:

Yurtdışı kasko

Radyo-teyp

Aksesuarlar

2 - AKKASKO TİCARİ SİGORTA POLİÇESİ

Bu ürünümüz, 10 yaşa kadar olan ticari araçlar (Taksi ve Rent A Car hariç) için geçerlidir.

Standart  teminatlar:

Yanma, çarpma, çarpılma, hırsızlık, Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri, Kötü Niyetli Hareketler, Terör , taşıtta sigara benzeri maddelerin teması ile meydana gelen yangın dışındaki zararlar, deprem, sel, seylap, dolu , çekme-çekilme, kıymet kazanma tenzili teminatı, akkasko yardım, acil tıbbi yardım,  ihtiyari mali mesuliyet, hukuksal koruma , ferdi kaza koltuk teminatları otomatik olarak verilmektedir.

Mini Onarım; bu teminat sadece hafif ticari araçlara verilmektedir.

Anahtar Çalınması veya kaybolması ; Anahtar çalınması veya kaybı-olması  nedeni ile alarm sisteminin ve merkezi kilit sisteminin değiştirilmesi olay başına ve yıllık 1.000 YTL.' ye kadar teminata dahildir. Bu teminat hafif ticari araçlar ve kamyonlar için verilmektedir.

Sıfır km aracın, poliçe süresi içinde  (12  ay ) tam hasara uğraması durumunda aynı tip ve aksesuarlara sahip anahtar teslim araç bedeli ödenecektir. Bu teminat sadece hafif ticari araçlar için verilmektedir.

Sıfır km aracın trafik tescil tarihi ile sigorta poliçesi tanzim tarihi arasındaki sürenin 7 günü (7 gün dahil) aşmaması gereklidir.

İsteğe Bağlı Ek Teminatlar:

Yurtdışı kasko

Radyo-teyp

Aksesuarlar

Taşınan emtia


HIRSIZLIK SİGORTALARI

Hırsızlık Sigortası ile eşya ve mallarınızın hırsızlık veya hırsızlığa teşebbüs neticesinde uğrayacakları ziya ve zararları teminat altına alabilirsiniz.Hırsızlığın;

Kırma, delme, yıkma, devirme, zorlama, tırmanma ve aşma suretiyle sigortalı mahale girilerek,
Kaybolan, çalınan veya uydurularak elde edilen anahtarla veya başka aletler veya şifre yardımı ile kilit açma suretiyle girilerek,
Sigortalı yerlere gizlice girilerek veya saklanarak,
Öldürme, yaralama, zor ve şiddet kullanma veya tehditle, yapılması halinde sigortalı kıymetlerde doğrudan meydana gelen maddi kayıp ve zararlar teminat altına alınır.

Hırsızlık Sigortaları sigortalanan rizikoya göre;

Ticari Hırsızlık
Sivil Hırsızlık
Kasa Hırsızlık
Emniyeti Suistimal
Taşınan Para
şeklinde sınıflandırılabilir.

İŞVEREN MALİ SORUMLULUK SİGORTASI

İşveren Mali Sorumluluk Sigortası işyerinde meydana gelebilecek iş kazaları sonucunda işverene düşecek hukuki sorumluluk nedeni ile işverene bir hizmet akdi ile bağlı ve Sosyal Sigortalar Kanunu'na tabi işçiler veya bunların hak sahipleri tarafından işverenden talep edilecek ve SSK'nın sağladığı yardımların üstündeki ve dışındaki tazminat talepleri ile yine aynı kurum tarafından işverene karşı iş kazalarından dolayı ikame edilecek rücu davaları sonunda ödenecek tazminat miktarlarını, mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerini poliçede yazılı meblağlara kadar temin eder.

ÜÇÜNCÜ ŞAHIS MALİ SORUMLULUK SİGORTASI

Sigortalının ifa ettiği işlerden dolayı, meydana gelebilecek bir hadise neticesinde üçüncü şahısların ölmesi , yaralanması veya mallarında ziya ve hasar oluşması nedeniyle sigortalıya düşecek hukuki sorumluluğu karşılar.

FERDİ KAZA SİGORTASI

Sigortalıyı sigorta müddeti içinde maruz kalacağı kazaların neticelerine karşı teminat altına alır. Kaza, ani ve harici bir olayın tesiri ile sigortalının iradesi dışında ölmesi veya cismani bir arızaya maruz kalmasıdır.

CAM KIRILMASI SİGORTASI

Ticarethaneler, evler, bürolar vb yerlerde takılı bulunan pencere, vitrin, kapı, tezgah, raf camları ile aynalar ve ayrıca plexiglas cam ve aynaların kırılmaları nedeniyle meydana gelecek hasarlar teminat kapsamındadır.

Birleşik Kasko Sigortası

HDI Sigorta Kasko’da ilklere, yeniliklere öncülük ediyor

Birleşik Kasko Sigortası ile aracınızı, kendinizi ve sevdiklerinizi güvence altına alın. Yeni bir dönem başlatan HDI Sigorta; hızlı, bürokratik olmayan, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla bütün Türkiye'ye hizmet veriyor. Birleşik Kasko Poliçesi ile çok kapsamlı güvenceler sunuyor.

 


7 gün 24 saat, Ekspres Eksper yalnızca HDI Sigorta'da!

Haftanın 7 günü 24 saat hasar ihbarı alınmakta ve hangi saatte olursa olsun olay mahalline anında eksper gönderilmektedir ( İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İzmit, Adapazarı, Nevşehir, Kayseri, Bursa, Konya, Malatya, Diyarbakır, Adana, G.Antep, Mersin, Samsun, Trabzon, Giresun). Ekspertiz raporları internet üzerinden online olarak alınmakta ve ön raporlar en geç 48 saat içerisinde şirket merkezinde veya bölge müdürlüklerinde olmaktadır.


Teminat Kapsamı

 

Birleşik Kasko Poliçesi'nin içerdiği otomatik teminatlar
Aracın çarpması, çarpılması, devrilmesi, düşmesi, yuvarlanması, yanması ve çalınması
Enflasyondan korunma
Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri ve terör
Deprem
Sel ve su baskını
Sigara ve benzeri maddelerin temasıyla meydana gelen yangın dışındaki zararlar
Yetkili olmayan kişilere çektirilen araca gelen zararlar
Aracın asıl anahtarla çalınması
Anahtar teslim teminatı
Kıymet kazanma
Hasarda ikame primi alınmaması
Mini Onarım Hizmeti

 

7 gün 24 saat
Online eksper tayini
Hasar ihbarı alma ve Hasar süreç takibi
HDI Yardım Hizmetleri
Acil tıbbi müdahale ve ambulans hizmeti
Cam değiştirme hizmeti
Bilgi danışmanlık hizmeti
Türkiye'nin 2020 noktasında online iletişim

Kesintisiz Hizmet

HDI Sigorta Birleşik Kasko Sigortası'nı tercih edenler kesintisiz hizmet alıyor.

Birleşik Kasko Sigortası’ nın sunduğu diğer hizmetler ve güvenceler

Yurtdışı Teminatı
HDI Sigorta’da, poliçede belirtilen süre içinde aracınızın Türkiye sınırları dışında uğrayacağı hasarlar da teminat altına alınmaktadır.

Kullanım ve Gelir Kaybı
HDI Sigorta, taşıtın sigorta kapsamına giren kısmi bir zarara uğraması nedeni ile (Tam hasar ve çalınma hali hariç) kullanım ve gelir kaybından doğan zararlar, poliçede belirtilen limitlere kadar teminat altına alır.    

Patlayıcı ve Parlayıcı Maddeler Taşınması           
HDI Sigorta, aracınızın, kurallara uygun bir şekilde taşınmasına izin verilen patlayıcı, parlayıcı ve yakıcı maddeler taşınması nedeniyle uğrayacağı zararları karşılar.

Aracın Asıl Anahtarla Çalınması
HDI Sigorta, kullanım tarzı hususi ve kamyonet olan sigortalı aracın asıl anahtarının gasp sonucunda ele geçirilmesi yoluyla aracın çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi sonucunda meydana gelecek ziya ve hasarları karşılıyor. 

Anahtar Kaybı Teminatı
HDI Sigorta, araç anahtarlarının kaybolması, çalınması nedeniyle aracın güvenliğini sağlamak için anahtarların kopyalanması, alarm ve immobilizerin yeniden kodlanması, kilit kontak setinin değiştirilme masraflarını karşılıyor.

Kişisel Eşya Teminatı
HDI Sigorta, hususi araçlarda bırakılan veya unutulan özel eşyaları da güvence altına almaktadır.

Araç içinde kilitli bulunan özel eşyalar, olay akabinde tutturulan ifade tutanağı ve resmi zabıtlarda yazması durumunda (nakit para, mücevherat, cep telefonu ve ticari emtea hariç) teminata dahil edilebilir. (Elektronik cihazlara bagajda kilitli bulunma şartı ile teminat verilir.)

Aksesuar Teminatı
HDI Sigorta, aracınızda bulunan orijinal aksesuarları teminata dahil edip, standart fabrika çıkışında olmayan ilave aksesuarları bedelleri belirtilmek ve primi alınmak şartı ile teminat altına alır.

Anahtar Teslim Teminatı
HDI Sigorta’ da, trafiğe çıkış tarihi ile sigorta düzenleme tarihi arasındaki sürenin 30 günü aşmamış birinci el sıfır km. hususi ve kamyonet olarak kullanılan araçların; poliçe süresi içinde meydana gelen bir hasar neticesi tam hasarlı sayılması halinde aynı marka, tip ve aksesuarlara sahip sıfır km. aracın temini sağlanmaktadır. Bunun mümkün olmadığı durumlarda ise yine aynı marka, tip ve aksesuarlara sahip sıfır km. aracın peşin anahtar teslim değeri ödenmektedir.

Kiralık Araç Teminatı
HDI Sigorta, anlaşmalı servisler tarafından tamir edilen ve 24 saatten fazla tamirhanede kalan hususi araçlar için, sigortalılarına yılda iki kez her bir hasar için azami yedi gün süreyle kiralık araç hizmeti sunuyor.

Eksper onayı ile trafikte emniyetli sürüşe engel teşkil etmediği belirlenen hasarlar için ikame araç hizmeti verilmez.(Kaporta, karoseri, tampon üzerindeki çizikler, göçükler gibi).

İkame araç teminatı kısmi hasarlar için geçerli olup, yanma, çalınma hasarları ve tam hasarlar teminat kapsamı dışındadır.

Kaskoda Eskime Payı Düşülmüyor
HDI Sigorta, 10 yaşına kadar olan tüm kullanım tarzındaki araçlarda hasar gören parçanın yerine yenisi takıldığında aracınızın kazandığı değere karşılık hasar ödemesinde kesinti yapmıyor.

Hasarda İkame Primi Alınmıyor
HDI Sigorta, ödenen tazminat tutarı kadar eksilen sigorta bedelini yeniden eski değerine yükseltmek için sigortalıdan prim almıyor.

Hasarsızlık İndirimi Bozulmaz
HDI Sigorta, % 100 rüculu hasarlarda ve poliçe vadesi süresince bir kereye mahsus olmak üzere radyo-teyp çalınması, cam veya far kırılması hasarlarından birinin gerçekleşmesi durumunda hasarsızlık indirimini bozmuyor. Hasarsızlık indirimi olan müşterinin hasar miktarı ne olursa olsun, hasarsızlık indirimi sıfırlanmayıp, 3 kademe aşağıya iniyor. HDI Sigorta’ da devam eden kasko poliçesinde hasarsızlık indirimi, kasko net primini aşmayan hasarlarda 1 kademe, aşan hasarlarda 2 kademe aşağıya inmektedir.

Anlaşmalı Servisler
HDI Sigorta ihtiyaç duyduğunuzda hemen yanınızda oluyor; Türkiye’ nin her noktasındaki anlaşmalı servisleriyle, kaza yapmış araç hiç beklemeden tamir ediliyor, ücret almadan teslim ediliyor.

HDI Mini Tamir Hizmeti
HDI Sigorta’da, aracınızda 1 yıl boyunca oluşabilecek küçük ölçekli hasarlar, aşağıda yazılı ölçüsel ve adetsel limitler çerçevesinde bedelsiz olarak giderilir. Bu teminattan yararlanılması halinde hasarsızlık indirimi bozulmaz.
“HDI Mini Onarım” hizmeti paketi 6 (altı) farklı onarım hizmetini kapsar.

(Özel Otomobil, Jeep, Ticari Panelvan, Minibüs ve Kamyonet tipi araçlara (Hatlı minibüsler hariç) teminat verilmektedir.) 

Hukuksal Koruma Teminatı
HDI Sigorta, Hukuksal Koruma Sigortası Genel ve Özel Şartları kapsamında, (A.2.1) Motorlu Araca Bağlı Hukuksal Koruma ve (A.2.2) Sürücü Hukuksal Koruma teminatlarıyla sınırlı olarak, aracın kullanılmasından doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık sebebiyle söz konusu olacak harcamalar, azami poliçede belirtilen limite kadar teminat altına alınır.

FERDİ KAZA KOLTUK TEMİNATI
HDI Sigorta, araçta seyahat eden sürücü ve yolcuları bir kaza sonucu maruz kalacağı vefat ve daimi maluliyet hallerine karşı poliçede belirtilen azami sigorta bedeline kadar teminat kapsamına alır.

Poliçede ayrıca belirtilmek şartı ile;

  • Teminat kapsamına giren bir kaza neticesinde sigortalının tedavi masrafları,
  • Deprem, sel, yanardağ püskürmesi ve yer kayması sebebiyle sigortalının uğrayacağı bedeni zararlar teminat kapsamına alınabilir.

İhtiyari Mali Mesuliyet Teminatı
HDI Sigorta, aracın kullanılmasından doğan ve Karayolları Trafik Kanununa ve Umumi Hükümlere göre aracın işletenine terettüp eden hukuki sorumluluğu ve poliçede teminat kapsamında olmak şartıyla Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası teminat limitlerinin üzerinde kalan kısmını, poliçede yazılı hadlere kadar temin eder.  Sigorta Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.

Yurtiçi Taşıyıcı Sorumluluk Sigortası
HDI Sigorta; Emtia Nakliyat Sigortası Genel Şartları kapsamında yük taşımaya mahsus araçlara, isteğe bağlı olarak verilebilecek yurtiçi taşıyıcı sorumluluk teminatı (kamyon klozu) aşağıda sayılan rizikolar sonucunda taşıyıcının 3. şahıslara karşı hukuki sorumluluğunu teminat altına alır. 

Deniz yoluyla yapılacak Emtia Nakliyatına Mahsus Umumi Şartların 1, 8, 17, 18, 19, 20. maddeleri kaldırılmak ve kamyon ve/veya treylerle yapılacak sevkiyata kabili tatbik olan hükümleri saklı kalmak kaydıyla ateş, yıldırım, seylap, dere taşması, çığ, toprak ve dağ heyelanı, köprü yıkılması, yolların çökmesi ve kamyon veya treylerin devrilmesi, yanması, çarpması ve çarpışması neticesinde taşınan malın uğrayacağı zıya ve hasarları temin eder.                                                                  

Ferdi Kaza ve Acil Sağlık Hizmeti
HDI Sigorta, Birleşik Kasko Sigortası’ nda sigortalıya, isteğe bağlı olarak da eşi ve çocuklarına kaza ve acil hastalık durumlarında, günün 24 saati sınırsız tıbbi danışmalık, ambulans hizmeti, yatarak tedavi olmak şartıyla ameliyat ve oda giderleri gibi hastane masraflarını karşılayan önemli bir güvence sunuyor.

  TIBBÎ DANIŞMANLIK
  ACİL KARA AMBULANSI
  ACİL HEKİM HİZMETİ
  ACİL İLAÇ + SARF MALZEMELERİ
  MEDİKAL BİLGİ KÖPRÜSÜ

Günün her saatinde acil olan veya olmayan sağlık sorunlarınızda 444 12 12 numaralı Medline Acil Sağlık Hattı'nı arayarak Tıbbi Danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Acil sağlık sorunlarınızda 444 12 12 numaralı telefonu aramanız halinde doktor, anestezi teknikleri ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan ekibiyle ambulansımız en kısa sürede size ulaşır.

Hastaneye nakilden önce hastanın bulunduğu yerde hastaya ilk müdahale yapılır. Hastanın transfer edileceği hastane seçimi hasta ile hasta yakınına aittir.

Bu hizmetlerden:

  • Acil durumun sigortalı araçta gerçekleşmesi durumunda araçta bulunanların tamamı
  • Acil durumun araç dışında gerçekleşmesi durumunda poliçede ad/adları kayıtlı sigortalılar,

yararlanabilir.

  ACİL TIBBİ MASRAFLAR TEMİNATI
Bu hizmetten poliçede ismi kayıtlı poliçe sahibi ve isteğe bağlı olarak eşi ve çocukları; firma ise, firma sahibi ve isteğe bağlı olarak bordrolu çalışanları yararlanabilir.

A-   Acil Tıbbi Masraflar

  • Hastaneye varıştan 12 saat veya daha kısa bir süre öncesinde ortaya çıkan akut bir tıbbi hastalık dolayısıyla tedaviye ihtiyaç duyup hastanede gecelemesinin gerektiği durumlarda acil tıbbi, operasyonel hastane bakım masrafları,
  • Kaza sonucu bedeni yaralanmaya maruz kalınması halinde kaza saatinden itibaren en geç 12 saat için hastaneye başvurması şartıyla acil tıbbi, operasyonel hastane bakım masrafları, azami 10.000 ABD Dolarına kadar ödenmektedir. 

     

B-   Ferdi Kaza Sigortası
Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları hükümleri dahilinde;

Vefat Tazminatı: Sigortalının araç içinde veya dışında uğrayacağı ani ve harici bir kaza sonucu vefatı halinde varislerine 10.000 ABD Doları vefat tazminatı ödenir.

Daimi Maluliyet Teminatı: Sigortalının araç içinde veya dışında uğrayacağı bir kaza sonucu daimi sakat kalması halinde 10.000 ABD Doları kadar maluliyet tazminatı ödenir.

C-   Hastanede Yatma Teminatı (Gündelik Tazminatı)
Acil Tıbbi masraflar teminatı kapsamındaki bir kaza ve hastalık neticesinde aralıksız olarak 24 saatten daha fazla hastanede yatan sigortalıya hastanede geçen her bir 24 saat için 50 ABD Doları tazminat ödenecektir. Bu ödeme beher hadisede 5 gün (250 ABD Doları), yıllık 10 hadiseye kadar (2.500 ABD Doları) geçerlidir.

(Bu teminat sadece A. Acil Tıbbi Masraflar’ daki maddelerde açıklanan teminatlarla birlikte geçerli olup, tek başına tazminata konu değildir.)

Hastane Organizasyonu
Poliçe teminatına giren bir rahatsızlık ve kazada Promed’ in 2000’e yakın anlaşmalı sağlık kuruluşlarında hizmet alan sigortalılarımızın hastanedeki gelişmelerini Promed takip edecek ve provizyonu Promed verecektir. Bu durumda sigortalımız evrak temin etmeye uğraşmayacak, poliçe limitlerine kadar hastaneye herhangi bir ödemede bulunmayacaktır.

Anlaşmasız bir kuruma giden sigortalımızın ve yakınlarının mümkün olan en kısa sürede poliçede ve sigorta kartında yazan telefon numarasından Promed’le bağlantı kurması istenecektir.

Birleşik Kasko Sigortası hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, lütfen Kasko Teklif Formu'nu eksiksiz doldurup 0212 368 60 15 no'lu faksa gönderin.

 

 

Neden Kofoğlu Bosch Car Service?
Neden Kofoğlu Bosch car service diyorsanız bunun birden çok sebebi var.
Detayı >>>

Tüm Duyurular >>>

          Plaza : Sancak Mah.Hükümet Cad. No:134 Yomra / TRABZON
                                 
                                              Tel:+90(462)341 21 11     Fax:+90(462)341 38 23